Depresi (the signs of depression)

Ckp ttg depression ni mesti semua dh tahu apa tu depression kan. Aku ada terbaca satu post ni, dlm tu byk ah psl depression. but guys, we had mostly the signs of the depression in us tpi kita je tak perasan. Maybe dia mcm minor je, xsampai tahap serious lgi.

Apa yg aku igt, tnda2 dia tu mcm mudah marah, selalu pendam masalah, suka duduk sorang2, selalu termenung, and yg paling common is merasakan diri xsebagus orang lain means mcm dia dah buat yg terbaik tpi dia je yg rasa kerja dia buat tu xsebagus cam org lain.

Sbnrnya kan, semua tu brpunca dari pemikiran negatif kita sendiri. So what can i say is, just be yourself la. Biarla apa yg kita buat tu buruk kat mata orang, janji kita puas hati. Ok? i love u so u must love yourself =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s